KAMAGRA 100 mg ŠUMEĆE TABLETE (Kamagra – Effervescent)

(1 customer review)

1.000  din

Aktivna materija: 100 mg Sildenafil-citrata

Upotreba: Jednu šumeću tabletu staviti u 1 dcl vode i sačekati da se istopi. Nakon toga popiti sadržinu 1 sat pre seksualnog odnosa.

Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost. Dejstvo traje 4 do 6 sati.

Doziranje: Ne više jednu tabletu dnevno.

Količina:Popust:
2 i više10%
5 i više20%
10 i više30%

Pakovanje: 7 šumećih tableta

KAMAGRA 100mg ŠUMEĆE Tablete

Šta je kamagra šumeća tableta? To je najnoviji Preparat Za Potenciju proizveden u Ajanta farmaciji, čuvenoj indijskoj farmaceutskoj kompaniji. Ovo potpuno prirodno Sredstvo namenjeno je osobama muškog pola koje žele da unaprede kvalitet svog Seksualnog Života. Njegov vrhunski kvalitet garantuje efikasno delovanje u Lečenju Erektilne Disfunkcije. Delovanjem sildenafil citrata, aktivne supstance koju Sadrže Kamagra Šumeće Tablete, dolazi do pojačanog protoka krvi u muškom polnom organu. Tako penis postaje maksimalno ispunjen krvlju što omogućava snažniju i izraženiju potenciju, poboljšanje erekcije i odlaganje Ejakulacije.  Samim tim i Seksualni Odnos Postaje znatno Duži.

Ovaj preparat za potenciju izaziva jaku erekciju i blago uvećanje penisa i uzrokuje produžetak snošaja. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Kamagra šumeća tableta ne sprečava trudnoću i obavezno pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Kamagra šumeće tablete imaju veoma prijatan voćni ukus. U odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje bržim delovanjem. Koliko je potrebno da ovaj preparat za potenciju deluje? Pa potrebno je svega 10 minuta nakon konzumiranja tablete, zbog toga je jedan od najpopularnijih proizvoda za potenciju.

Koji su sastojci? Jedna kamagra šumeća Tableta sadrži 100 mg sildenafil citrata. Šta više,  je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Iz razloga što veoma brzo počinje da deluje, šumeću tabletu je najbolje koristiti najviše 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovaj preparat je predviđen za peroralnu upotrebu. Jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod većine muškaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete. Zavisno od opšteg stanja organizma konzumenta, a pre svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pušač, da li redovno konzumira alkoholna pića i kakav način ishrane preferirira, dejstvo Kamagra šumeća tablete obično traje od 4 do 6 sati, a najviše 12 sati.

Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost.

Zemlja porekla: Ajanta Pharma,

količina:

1 pakovanje, 2 pakovanja, 5 pakovanja, 10 pakovanja

1 review for KAMAGRA 100 mg ŠUMEĆE TABLETE (Kamagra – Effervescent)

  1. admin

    Prvo da sve pozdravim a sad da nešto kazem o Kamagri. Ja imam 35 g i u punoj sam formi, redovno treniram i u odličnoj sam kondiciji, imam posao u jednoj velikoj banci i sve u svemu osećam se odlično. Sad se verovatno pitate sta će meni Kamagra. To pitate zato što ne znate moje muke, oženjen sam i imam dvoje dece. Ali kad imate sve ono što sam pobrojao dobar izgled stas i glas onda vam je visoka cena kod devojaka. Što opet povlači sledeći problem imam ih više nego što realno mogu da opslužim. Kako za ovaj problem čovek ne može da zove prijatelje da mu olakšaju, morao sam da se nekako snadjem, da se ne obrukam. I tako sam počeo da koristim Kamagra gel ali sam isprobao i ostale proizvode od kamagre. Mislim da je Kamagra gel najbolji ali nisu ni ostali loši, samo zavisi od situacije kad ću šta upotrebiti. Ako mi je hitno onda naravno uzmem Kamagra gel jer mu je dejstvo najbrže ako ne žurim onda uzmem ili kamagra šumeće tablete ili kamagra bombone, kako sam kad raspoložen. Da završim sa sledećim da mi nije kamagre ode obraz u roku odmah. Mogu samo da se zahvalim ovom sajtu na korektnom odnosu i na tome što sam siguran da prodaju kamagru koja je originalna. A to mi je veoma važno kod korišćenja ovih preparata za potenciju, za ostalo se pobrinula kamagra.

    Pozdrav svima

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *