LEVITRA 20 – TABLETE (Levitra 20 mg)

1.000  din

Aktivna materija: 20 mg Vardenafila

Upotreba: Jednu tabletu staviti u usta, blago izgrickati i popiti sa 1 dl vode.

Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost. Trajanje 48 sati ili duže.

Doziranje: Ne više od jedne tablete u toku 48 sati.

Pakovanje: 4 tablete

Količina:Popust:
3 i više pakovanja16.67%
5 i više pakovanja20%
10 i više pakovanja30%
Category:

Ovaj preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja. Levitra tablete ne sprečava trudnoću. Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Doziranje Upotreba kod odr aslih muškaraca

Preporučena doza je 10 mg koja se uzima po potrebi, približno 25 do 60 minuta pre seksualne aktivnosti. Zavisno od efikasnosti i podnošljivosti, doza se može povećati na 20 mg ili smanjiti na 5 mg. Maksimalna preporučena doza iznosi 20 mg. Maksimalni preporučen režim doziranja je jedanput dnevno. Levitra se može uzimati sa hranom ili bez hrane. Početak dejstva može biti odložen ukoliko se lek uzima sa vrlo masnim obrokom.

Posebne populacije Upotreba kod starijih muškaraca (preko 65 godina)

Nije potrebno prilagođavanje doze kod starijih pacijenata. Ipak, treba pažljivo razmotriti povećanje doze na maksimalnih 20 mg u zavisnosti od individualne podnošljivosti

Kontraindikacije

Preosetljivost na aktivnu supstancu ili bilo koji drugi sastojak preparata, navedenih u poglavlju 6.1.

Istovremena primena vardenafila sa nitratima ili donorima azotnog oksida (kao što je amil-nitrit) u bilo kom obliku je kontraindikovana (videti poglavalja 4.5 i 5.1).

Levitra je kontraindikovana kod pacijenata sa gubitkom vida na jedno oko usled nearterijske ishemijske anteriorne optičke neuropatije (NAION), bez obzira da li je to bilo povezano sa prethodnom upotrebom inhibitora fosfodiesteraze -5 (PDE5) (videti poglavlje 4.4).

Lekove za lečenje erektilne disfunkcije generalno ne treba primenjivati kod muškaraca kojima se ne preporučuje seksualna aktivnost. (npr. pacijenti sa ozbiljnim kardiovaskularnim bolestima, kao što su nestabilna angina pektoris i ozbiljna srčana insuficijencija)

Posebna upozorenja

Pre nego što se primeni farmakološka terapija, potrebno je uzeti anamnezu i sprovesti fizički pregled kako bi se dijagnostikovala  disfunkcija.

Zemlja porekla: Bayer, Nemačka

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LEVITRA 20 – TABLETE (Levitra 20 mg)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *